top10

Det sker i City

SEPTEMBER

Internationalt marked

Tirsdag d. 20. til og med lørdag d. 24. september

 

Så gør vi det igen!!!! Vi har fornøjelsen at byde velkommen til det Internationale Marked, som gæster Kolding for 2. gang i år.

Det bliver med boder fra det meste af Europa, bl.a. Holland, Frankring, Tyskland, Italien, Polen, England, Østrig, Finland m.fl.

Du kan købe landenes traditionelle varer så som italiensk ost og salami, italienske kager, finske produkter, fish & chips, nødder, pesto, metalfigurer, paella, friskbagte kokosmakroner, italienske kager, uld produkter, engelsk fudge og selvfølgelig den store swing grill.

Velkommen til festlige markedsdage i City.

Åbningstider:

Tirsdag – fredag kl. 10-18

Lørdag kl. 10-15

Bubber NY

Bubber – Gang i Danmark

Fredag d. 23. september kl. 17.30 – Akseltorv

Igen i år sætter 48 byer “Gang i Danmark” – og Kolding City og Kolding Kommune – er naturligvis med!.

Vi glæder sig til at byde jer alle sammen velkommen til Gang i Danmark med et væld af gode navne hen over sommeren.

Velkommen til en “intim” koncert på Akseltorv.

bagagerusmarked

Bagagerumsmarked

Lørdag d. 24. september kl. 10-14

Kæmpe bagagerumsmarked på Riberdyb p-plads. Her kan gøre gode loppefund rundt hos de mange boder.

Ønsker du selv en bod – kan den bookes på www.sjov-marked.dk

OKTOBER

lyserød lørdag

Lyserød lørdag

Lørdag d. 8. oktober

City Kolding støtter brysterne og laver kæmpe tombola med masser af flotte præmier fra byens butikker. Kom og køb lodder og støt samtidig brysterne.

Arrangeres i samarbejde med Lokalavisen Kolding

ecco walkathon

Ecco Walkathon

Lørdag d. 15. oktober

DET GØR EN FORSKEL AT GÅ

ECCO donerer kr. 7,50 pr. kilometer hver deltager går ved ECCO Walkathon. Mere end 450.000 mennesker har deltaget gennem årene og har gået godt 4 millioner kilometer svarende til 10 gange rundt om kloden og indsamlet mere end 30 millioner kr.

Igen i år er det lykkedes os at få dette arrangement til midtbyen og vi glæder os allerede til at se alle de glade mennesker, der skal gå enten familieruten på 6 km eller design og arkitekturruten på de 10 km

Mere herom følger

halloween

Halloween

Uge 42

I denne uge er der mulighed for at en lille forskrækkelse. Byens butikker har været kreative og udskåret græskar- Kom og stem på din favorit

NOVEMBER

juletrstnding

Julemandens ankomst 

Fredag d. 25. november

Denne aften tager vi imod byens julemand på Rådhuspladsen kl. 17.30 hvorefter der er juleunderholdning.  Julemanden og Borgmesteren tænder sammen det smukke juletræ på Rådhuspladsen.

Har du lyst til at følge Julemanden på sin vej til Rådhuspladsen ankommer han med Julebåden til Kolding inderhavn kl. 17. Her hilser han kort inden han kl. 17.10 stiger ombord i Juletoget Lotte-Rie, som kører ham til Rådhuspladsen anført at de skønne jazznisser.

Byens butikker holder denne aften Black Friday og der er mulighed for masser af gode tilbud helt til kl. 22

black friday

Black Friday

Fredag d. 25. november kl. 10-22

City Koldings butikker hopper med på Black Friday trenden og holde åbent til kl. 22 med masser af gode tilbud. Kom og gør en god handel

DECEMBER

julemandens hus

Julemandens Hus

Åben d. 1. til 23. december

Julemanden bor i det gamle Borgerhus i Helligkorsgade og her kan du besøge ham i butikkernes åbningstid. Du kan aflevere din julesok og så håbe på at Julemanden kommer godter i den op til jul.

Du kan gå rundt og nyde til smukt pyntede hus, eller du kan besøge julemandens kone i gløggstuen i alle weekender, hvor hun sælger gløgg og æblerskiver.

Kig ind i byens ældste hus.

giv en næstekærlig gave

Giv en næstekærlig julegave

1.- 18. december i Julemanden Hus

Det er ikke alle børn, for hvem det er en selvfølge. at modtage en julegave.

Men igen i år, har du mulighed for at gøre julen lidt sjovere for et af børnene fra en udsat familie i Kolding, eller fra Børnehuset Tinghøj.

Fra d. 1. frem til 18. december vil der stå et juletræ i julemandens hus i Helligkorsgade. På træet hænger  ”til og fra” kort, som hver repræsenterer et barn som du kan glæde med en julegave. På hvert kort kan du se barnets køn, alder og juleønske.

 

SÅDAN GØR DU:

  • Tag et kort fra træet
  • Gå ud i byen og køb en julegave svarende til barnets køn og alder (for at undgå forskelsbehandling skal gavens værdi være 200 kr.)
  • Bind kortet om gaven og skriv hvem gaven er fra
  • Henvend dig til julemanden og læg gaven i hans gavesæk

Vær opmærksom på, at når du tager et kort fra træet, påtager du dig ansvaret for at sikre det pågældende barn en julegave.  Alle julegaver skal være afleveret senest d. 18. december.

Tak for din hjælp

Julemandens hus er åbent alle dage i butikkernes åbningstider.

“Giv en næstekærlig julegave” arrangeres i samarbejde med LIons Kolding

lysfetival

Kolding Light Festival

8. – 10. december
Byens butikker holder ÅBENT ALLE DAGE TIL KL. 21.00

Kolding Light Festival er en lysfestival, der blev afholdt for første gang den i  2013 og har udviklet år for år i Kolding by.

Festivallens ide er, ved anvendelse af lys og lyd, at give de besøgende en ny og anderledes oplevelse af Kolding by. Med spændende lyssætninger, videolys, interaktive installationer og lyskunst vil byrummet udfolde sig fra en helt ny side. Ønsket er desuden, at festivallen vil kunne give inspiration til besøgende, hvad enten det er byens beboere, turister, kunstnere eller fagfolk. Se mere på www.k-l-f.dk

juletoget lotte rie

Juletoget Lotte-Rie

Kører hver weekend i december

Juletoget Lotte-Rie kører i byens gågader med børn og barnlige sjæle.

Pris pr. tur 10 kr.

Lørdag og søndage  kl. 11-15  og mellem jul og nytår kl. 11-15