Det sker i City

Hold øje med siden her – vi er i fuld gang med at opdatere..

 

I 2018 fejrer Kolding og Koldinghus 750-års jubilæum. Det markeres i årets løb med en række spændende events, som sætter fokus på det Kolding, der var og er.

 

UDSTILLINGER

Magtens smykker

Udstillingsperiode 5. maj til 21. oktober – Koldinghus

PRÆGTIGE MAGTSYMBOLER

​I anledning af Koldinghus’ 750 års jubilæum vises særudstillingen MAGTENS SMYKKER hvor prægtige og kongelige smykker fortæller om magt og stil fra 1268 til i dag.

Udstillingen vil gennem et udvalg af prægtige og enestående danske og europæiske eksempler formidle smykkekunstens fascinations- og udsigelseskraft, som den har udtrykt sig i magtens centrum gennem 750 år.

Magtstrukturer kan aflæses historisk i både smykkedesign og arkitektur. Det betyder, at eksemplariske smykker for nutidens museumsgæst kan fortælle om historiens skiftende magtforståelser, krops- og kønsopfattelser og stiludtryk på en fascinerende og øjenåbnende måde.

Læs mere her: Koldinghus

SEPTEMBER

Amerikanske Dage

Fredag d. 28.9 & lørdag d. 29.9

City Kolding byder velkommen til Obama med et par festlige dage.

Se alle de gode tilbud her

OKTOBER

Lyserød lørdag

Lørdag d. 6. oktober kl. 10-16

Vi støtter byens bryster. Og landets bryster.

Vi støtter alle mulige og umulige bryster…

….og vi gør det, fordi ingen bryster skal have kræft.

 

Lyserød tombolaen åbner kl. 10, hvor der kan købes lodder med god mulighed for at vinde en af de flotte gevister doneret at byens butikker.

Ecco Walkathon

Lørdag d. 13. oktober

D. 13. oktober skal du igen finde de gode travesko frem og bruge fødderne i Kolding til at samle penge ind til Børnehjertefonden og SOS Børnebyerne.

#EW18

Voksen – 60 kr. (inkl. 10 kr. i billetgebyr)
Børn u. 12 år – 30 kr. (inkl. 5 kr. i billetgebyr)

Du kan købe din billet i Ecco butikken i Jernbanegade eller her på dette link

I år kan du vælge mellem følgende 3 ruter:

FAMILIERUTEN – 6 KM

Familieruten er, som navnet lyder, for hele familien. Sebastian Klein har dette år udvalgt 6 af verdens farligste dyr, som du og din familie lærer en masse om i løbet af den 6 km. lange rute, der går primært gennem rolige og grønne områder. Ruten starter og slutter på Akseltorv

JUST WALK RUTEN – 10 KM

Til dig som vil gå en god tur, enten alene, med vennerne eller familien, er Just Walk Ruten måske lige noget for dig. Ruten er på 10 km. og giver dig mulighed for at gå uforstyrret og i dit eget tempo. Ruten løber igennem spændende steder og smukke grønne områder. Ruten starter og slutter på Akseltorv

HALVMARATHON RUTEN – 21,6 KM

Som noget nyt i år går vi også et halvmaraton i Kolding. Ruten er 21,6 km. lang og tager dig forbi både smukke, grønne områder og igennem byen. Ruten er for dig, der virkeligt gerne vil gå langt for den gode sag. Deltagerne sendes afsted kl 08.30.Ruten starter og slutter på Akseltorv