fbpx

Events i City

Hold øje med siden her – vi opdaterer løbende

JUNI

LYSCEREMONI

Lørdag d. 12. juni kl. 21.40-22.00 – Den Spanske Trappe

Når mørket falder på, tænder vi lys til støtte for dem, der kæmper mod kræften eller til minde om dem, vi har mistet til kræft.

Lysceremonien vil blive livestreamet på vores facebook side fra kl. 21.40 og til omkring kl. 22.00

Du kan allerede nu købe din lyspose på vores hjemmeside https://www.stafetforlivet.dk/stafet/kolding/stoet/koeb-lys

eller i flere af byens butikker – de koster 50 kr.

Vores lysgruppe vil herefter sørge for, at din pose bliver sat op til lysceremonien.

Obs! I år bliver Stafet For Livet i Kolding anderledes, end den stafet, vi kender.

Selvom der er kommet nye restriktioner, tager vi stadig vores forbehold og fortsætter arbejdet med at afholde en stafet hver for sig. Vi håber, at I har lyst til at deltage alligevel og fejre livet med os.

Arrangør: Stafet for livet

KOLDING VERDENSMÅLSDAG

Lørdag d. 26. juni kl. 10.00-15.00

Kom med til en levende og underholdende dag med fokus på bæredygtigt forbrug.
Mere end 20 stande vil vise gode eksempler på de bæredygtige varer, løsninger og initiativer, som vi har i Kolding. Alt sammen krydret med konkurrencer, talks og musikalske indslag fra Jazz i Trekanten.

Gå ikke glip af denne dejlige dag, hvor du samtidig får mulighed for at blive klogere på natur, klima og miljø. Vi fejrer FN’s verdensmål og markerer, at vi er en kommune, som er klar til at gå forrest i den grønne omstilling.

SEPTEMBER

KULTURNAT

Fredag d. 3. september kl. 10.00-22.00

Kolding Kulturnat kommer i år til at løbe af stablen d. 3 september 2021.

Vær med til at fejre kulturen i Kolding Kommune. Kulturinstitutioner, foreninger, kulturaktører mm. byder velkommen til alt lige fra arrangementer, koncerter, udstillinger, danseopvisninger, åbne butikker, gøgleri og meget andet. Med sine mangfoldige, spændende og flotte arrangementer demonstrerer Kolding Kulturnat, at Kolding Kommune rummer et enestående og rigt kultur- og foreningsliv.

Følg med på Kolding Kulturnat.

Kolding Kulturnat er en stor samlet begivenhed, arrangeret i et samarbejde mellem Kolding Kommune, City Kolding og ikke mindst et stort antal af frivillige kræfter. Hele byens kulturliv smelter sammen og åbner sig til glæde og inspiration for os alle.

Hvis du ønsker, at være en del af Kolding Kulturnat, så kan du tilmelde dig her senest den 13. juni: www.kolding.dk/kulturnat

FOOD & BEERWALK

Fredag d. 10. september kl. 14.30-18.30

Kolding er rig på oplevelser og Kolding Food & Beerwalk er en af de velsmagende. Kolding Food & Beerwalk kan nydes i det tempo og selskab, som du har lyst til.

Kolding Food & Beerwalk er den perfekte opstart på Øllets dag som i år er skubbet til lørdag d. 11. september, eller efter en god shoppingdag i Kolding midtby.

Forkæl familie, venner og dig selv med en Kolding Food & Beerwalk og smag 5 velskænkede specialøl ledsaget af 5 forskellige tapas på 5 herlige pubber/caféer i hjertet af Kolding.

Kolding Food & Beerwalk består af:

Klippekort med værdikuponer til 5 smagsprøver a´ 20 cl. godt øl med tilhørende tapas, samt guide til 5 hyggelige steder i Kolding. Ved hver cafe/pub afkrydses din værdikupon og en smagsprøve bliver skænket og du får udleveret en tapas.

Du skal gerne nå rundt til dem alle og rækkefølgen bestemmer du helt selv.

Fakta om Food & Beerwalk:

  • Link til billetsalget følger og konverteres om på selve dagen til “1 turrute klippekort” hos Kolding Egnsteater, Fredericiagade 1 – mellem kl. 14 og 15.30 og så er du klar til at begive dig ud på Food & Beerwalk.
  • ps…grundet Covid 19 bruger vi Bioware plastglas, bionedbrydelig

ØLFOREDRAG MED SMAGNING

Lørdag d. 11. september kl. 10.30-12.00 på Kolding Egnsteater

Stilheden før stormen!

Før du kaster dig ud i dagens kapgang byen rundt for at besøge de spændende fadølsstande og gøre pulsuret mere end tilfreds, hvorfor ikke læne dig tilbage for en stund og nyde Hr. Mathews fortællekunst omhandlende mestendels hans odysseer ud i øllets univers for at finde ukendte dråber til netop din gane. Og lur mig, om ikke det nok en gang vil lykkes ham at inspirere, provokere og genere (Man Utd tilhængere især!), men først og fremmest i ledtog med det spændende øl at give dig et smil på læben, før du bevæger dig ud blandt masserne.

Og et smil på læben er som bekendt så godt som altid vejen til hyggelige oplevelser og nye bekendtskaber, så du behøver bestemt ikke “walk alone” på Øllets Dag!

 

Fakta om Ølforedrag med smagning:

  • Sted: Kolding Egnsteater, Jernbanegade 1, Kolding
  • Billetpris: 215 kr. incl. gebyr

Link til billetsalget følger

ØLLETS DAG

Lørdag d. 11. september kl. 10.30-12.00 Byens gader

“I år har vi skiftet ølkurs i Kolding! Vi sætter skam stadig det gode øl i højsædet, men til årets Øllets Dag arrangement satser vi udelukkende på friskskænket fadøl ved de forskellige stande rundt i gågaderne.

Oprindeligt havde vi planlagt at invitere en række danske og udenlandske bryggerier til at møde op til dagen. Desværre har en vis pandemi sat en stopper for de udenlandske repræsentanters fysiske tilstedeværelse, men selvfølgelig har vi stadig mod på at gennemføre – alt sammen naturligvis under nøje hensyntagen til myndighedernes retningslinjer.

Der vil i alt være seks telte fordelt rundt i gågaderne, som hver huser to bryggerier, såvel danske som udenlandske. Med tre haner til hvert bryggeri burde der være rig mulighed for at smage på mange nye dråber fra nær og fjern.

Så tag traveskoene på og kom ud at vise, at vi stadig bor i en af landets førende ølbyer. Helt igennem en behagelig opgave, ik’?! Og bare rolig: der vil være øl nok, så alle skal nok kunne komme til fadet!

Fakta om Øllet dag:

  • 6 store stande med udenlandske og danske bryggerier rundt i gågaderne  
  • 4-6 mindre stande med øl, udstilling og mad
  • Grundet Covid 19 bruger vi bæredygtige engangskrus
  • 3 stande med salg af smage engangspoletter
  • Polet priser: 1 polet 15 kr. / 7 poletter 100 kr. /15 poletter 200 kr. / 22 poletter 300 kr.
  • Musik og stemning i gaderne

MAJ