fbpx

Januar

Prinsessedag i Kolding midtby

H.K.H Kronprinsesse Mary, gæster Koldinghus den 31. januar 2022 klokken 11.00-12.00.

Her vil hun åbne sin udstilling på Kolding Hus. Udstillingen ”Mary og Kronprinsesserne” er et portræt af H.K.H Kronprinsesse Mary, og de fire forgængere i Glücksborg-slægten.

Udstillingen har fokus på prinsesser, der er kommet fra udlandet og er blevet kronprinsesser, og danske prinsesser, der er blevet kronprinsesser i udlandet.

 

Februar

KOLD Festival

KOLD Festival er en ny musikfestival i Kolding, som afholdes

Den 3 – 5. februar i 2022, Kl. 17.00-22.00.

KOLD Festival er en blanding af koncerter på alternative, opståede spillesteder samt atmosfæreskabende oplevelser på en rute i bymidten, som binder hele oplevelsen sammen. Man skal kunne gå på opdagelse i musikken, få en masse kunstneriske oplevelser og samtidig få viden og forståelse indenfor nutidens trend omkring bæredygtighed.
Det er en festival ungdommen i Kolding og omegn. Den bliver skabt og afviklet med en række samarbejdspartnere fra Kolding; Kolding Egnsteater, CityKolding, Slicetown, IBA, Jazz i Trekanten, Godset/Rock’n’House, Kolding Bibliotek, Hansenberg, TV SYD, Kolding Klimaråd (Green Kolding), Kolding Ungdomsråd og Kolding Kommune.

KOLD Festival Open Night

KOLD Festival bakkes op af byens butikker med en
Open Night d. 4. februar 10-21
Her kan du udover levende musik også opleve Billedhugger Søren Cip Nielsen som er ankermand i Ice team som er udsprunget af Dansk sne- og isskulptur team, der blev dannede tilbage i 1989. Til Ice team er knyttet en håndfuld kunstnere, og det er nogle af disse du kan opleve til KOLD festival når de skaber kunst i isen.

Bæredygtig vinterferiehygge

Børn og barnlige sjæl kan opleve nogle hyggelige dage i Kolding midtby når den står på bæredygtig vinterferiehygge i samarbejde med Bæredygtighedshuset og Kolding Bibliotek.

Mandag – Kreativ workshop i  Bæredygtighedshuset

Tirsdag –  Kreativ workshop i  Bæredygtighedshuset

Onsdag – Kreativ workshop i  Bæredygtighedshuset

Torsdag – Lav sjove bøger af genbrugsmaterialer på Kolding Bibliotek

Fredag – Skraldeskattejagt på Kolding Bibliotek

Lørdag – Højtlæsning for børn

Lørdag d. 26. februar kl. 11.00 inviterer Kolding Egnsteater og City Kolding til den skønneste Fastelavnsfest på Kolding Egnsteater. Så tag dit flotteste kostume på og kig forbi.
Du kan også lave dit eget fastelavnsris.
Vi slår katten af tønden to gange, så der er masser af plads omkring jer.
Arrangementet er gratis.

Marts

April