Transparent

Kolding i Toner

13 juli, 2023 kl. 14

13. juli

kl. 14: Åbningskoncert, Koldinghus

Smukke klassiske, romantiske værker samt Vivaldis Fire Årstider rekomponeret af den minimalistiske komponist Max Richter og med Kern Westerberg fra DR-symfoniorkestret som solist.

kl. 20: Malte Arndal Kvartet, VildMedVin

Jazz-koncert med nogle af landets førende jazzmusikere. Vi lover festlig stemning og mulighed for at nyde med et godt glas vin! (samarbejde med Jazz i Trekanten)

 

14. juli

kl. 15: Stundom + Jonas Frølund, Koldinghus

Stemningsfyldt folkemusikkoncert med de største talenter inden for folkemusikmiljøet.

Stundom får selskab af den fantastiske klarinettist Jonas Frølund i Koldinghus’ smukke kirkesal.

kl. 19:30: Goldmund Quartet + Gustav Piekut, Nicolai Scene

Festivalens hovednavn med den internationalt anerkendte strygekvartet i enestående samarbejde med stjernepianist Gustav Piekut.

kl. 22:30: Midnatskoncert, Sankt Nicolai Kirke

Atmosfærisk strygermusik blandet med intim vokal fra sangerinde Justine Boesen. Aftenen byder på selvskrevne danske sange og midnatsklange fra de mange strygere.

 

15. juli

kl. 11: KREA-Koncert, Trapholt

Vi byder velkommen til en kreativ formiddagskoncert med fantasifuld musik på højeste niveau. Her kan man sidde og tegne samtidigt med, at man lytter til musikken. Koncerten er for alle, unge, ældre og børn er meget velkomne.

kl. 15: Kvartet + Ballet, Nicolai Scene

Kom og oplev en fantastisk kombination af klassisk musik med den prisvindende strygekvartet Goldmund Quartet og balletdanserinde Carling Talcott-Steenstra fra Det Kongelige Teater. Det bliver en unik oplevelse, og alle er velkomne!

kl. 20: Afslutningskoncert, Nicolai Scene

Festivalens sidste koncert, hvor vi slutter af med et brag! Koncerten byder på nogle af det klassiske repertoires største værker med bl.a. Enescu Oktet og Beethovens Klarinettrio. Det er med landets førende klassiske musikere, og bagefter kan man nyde en øl og møde kunstnerne.