fbpx

Foreningen City Kolding

Butikker og liberale erhverv i midtbyen har siden 1990 haft deres egen forening City Kolding

I dag med dagsåbent kontor i Fredericiagade 1 (Kolding Egnsteater). Kontoret er bemandet med en citychef.

City Koldings primære opgaver er året igennem at stå for og afvikle en masse aktiviteter samt anden form for markedsføring, der kan markere bymidten som et spændende og attraktivt handelsmiljø i et historisk og charmerende bymiljø.

Cirka 110 erhvervsdrivende er medlemmer af foreningen.

City Kolding modtager tilskud fra Kolding Kommune bl.a. til julebelysning samt tilskud til arrangementer

City Kolding markerer sig også som her på sitet samt på de sociale medier.

City Kolding arrangerer mange aktiviteter og tilbyder mange former for service.

Aktiviteter

Energien og vitaliteten fra de mange aktiviteter i Kolding City’s hyggelige stenbelagte gader er en uforglemmelig oplevelse for vore besøgende. Forstil dig at shoppe på en varm sommerdag hvor du kigger til siden for at se, at du gå ved siden af en 3 meter høj sommerfugl. Eller en vinteraften med let sne hvor man kan nyde synet af isskulturer i gågaderne hvor der også er hyggelige bålpladser. Det er bare to eksempler på aktiviteter som vi har arbejdet hårdt på at organisere for at gøre Kolding City til et fantastisk sted at besøge.

Klik for mere info…

Generelle services

Der er et bredt udvalg af generelle former for service som City Kolding er ansvarlig for. Medlemmerne af City Kolding betaler for at det bliver en bedre oplevelse at besøge Kolding City, f.eks. toget Lotte-Rie, affaldsspande, ammestuen, sikkerhedsvagter og parasoller.

Se nærmere under fx “værd at vide” fanen.

Markedsføring

City Kolding benytter sig af mange forskellige måder for at informere befolkningen om aktiviteter, nye former for service og andre vigtige nyheder, der er relevante for området. Vi er også på internettet med vores egen hjemmeside, en fanside på Facebook, Instagram og Linkedin.

City Kolding Team

Mød dit City Kolding team, City kontoret og bestyrelsen. Det er dem, der er ansvarlige for de aktiviteter og services, der er beskrevet på denne side. Mød de mennesker, der er dedikeret til at gøre Kolding City et behageligt og interessant sted at besøge.

Tryk her for mere info…