fbpx

Generelle services

Cityekspressen Lotte-Rie

Snup en togtur gennem midtbyen med Cityekspressen Lotte-Rie.

City Kolding har sit eget el-tog, som med stor succes kører hver lørdag fra april til oktober. I december og ved særlige begivenheder køres der ekstrature.

I december kører toget gratis mandag til torsdag med byens børnehavebørn, som er i byen for at spise deres madpakker i Julemandens Hus.

Prisen for en tur med Lotte-Rie er 15,- kr. pr. person. Det er muligt for City Koldings medlemmer at købe reklameplads på toget.

Kontakt City Kolding på 7553 1311

Ammestue

City Kolding ved hvor vigtig det er som nybagt mor at få lov til at sidde og amme sit barn i fred og ro.

Derfor har City Kolding indgået en aftale med Kolding Selvhjælp på Banegårdspladsen. (her er elevator)

Her er indrettet en hyggelig ammestue, hvor der både kan ammes og skiftes en ble, inden byturen fortsættes.

City’s oaser

Noget af det bedste ved midtbyen er alle vores hyggelige oaser. Lige fra den stille bænk ved åen til et livligt cafémiljø med mange mennesker.

Som et af bidragene til et smukkere midtby har vi fx fået sat granitkrukker op rundt om i midtbyen i samarbejde med Kolding Kommune.

Via et tilskud fra Kolding Kommune har vi fået mulighed for at etablere 100 parasolhuller rundt om i gaderne. Parasollerne bidrager til at skabe hygge og læ og giver også en mere intim stemning i gadebilledet.

Butikker i City betaler selv for parasollerne.

Vagtordning

City Kolding har i nogle år haft sin egen vagtordning i samarbejde med Securitas.

Julebelysning

City Koldings medlemmer betaler for den julebelysning, som bliver sat op over gaderne sam i de tætbeviklede træer. De butikker, der ikke er medlemmer, får tilbuddet om at bidrage.

Kolding Kommune bevilliger 100.000 kr. til drift hvert år.

Egnsteateraftale

i 2021 indgik City Kolding i en Egnsteater aftale med Kolding Egnsteater, hvilket betød at vi fysisk rykkede sammen med Egnsteateret og samarbejder i dag om en masse aktiviteter i midtbyen.